Stoiximan Super League

Ευχάριστα με Πέλκα, δυσάρεστα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ!

Ο Δημήτρης Πέλκας φόρεσε μάσκα και τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει ΠΑΣ, την ώρα που ο κόουτς του ΠΑΟΚ χάνει για... σχεδόν όλο τον Φεβρουάριο τον Ελ Καντουρί!

Ανάμεικτα συναισθήματα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας φόρεσε την ειδική μάσκα, για να προστατεύσει τη μύτη του, και τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουμάνο κόουτς για την προσεχή δύσκολη δοκιμασία του «δικεφάλου του βορρά» στους «Ζωσιμάδες».

inner

Κάτι που, όμως, δεν ισχύει για τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα επανέλθει στη δράση σε 2-3 εβδομάδες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x