Stoiximan Super League

Ευχαριστημένοι στην ΑΕΚ από την «Κιτρινόμαυρη Τετάρτη»

Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, ενώ αρκετοί έχουν χρησιμοποιήσει την προσφορά για να βρεθούν και στον αγώνα μπάσκετ με την Μπάμπεργκ.

Ευχαριστημένοι από τον ρυθμό που «φεύγουν» τα εισιτήρια για το ημιτελικό του Κυπέλλου είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να βρεθούν σίγουρα 20.000 «κιτρινόμαυροι» για την πρώτη μάχη απέναντι στη Λαμία το βράδυ της Τετάρτης (21.30).

Παράλληλα, περισσότεροι από 1.000 είναι οι οπαδοί της ομάδας που έχουν χρησιμοποιήσει την προσφορά της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, ώστε να παρακολουθήσουν τόσο το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και νωρίτερα την μεγάλη μάχη της ομάδας του Λούκα Μπάνκι για τα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x