Stoiximan Super League

Ευχαριστημένος από την επίθεση ο Μάουρερ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της Ξάνθης στο 3-1 επί του Παναιτωλικού ήταν ο Ράινερ Μάουρερ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ράινερ Μάουρερ για τον τρόπο που αγωνίστηκε στην επίθεση η SKODA Ξάνθη στη νίκη της με σκορ 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας έμεινε προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία όμως, ενώ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με την αντικατάσταση του Ντιέ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας μου στο οποίο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή και δυνατή ομάδα που είχε να χάσει 8 αγώνες, ενώ έχει και την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιθετική μας λειτουργία, αλλά είμαι προβληματισμένος με τις αμυντικές μας επιδόσεις. Είχαμε πολλές αλλαγές στην άμυνα, είχαμε θέμα με τον Βάλλα, τον Χοσέμι, αλλάζουμε συχνά τερματοφύλακες, ήταν πολύ δύσκολη για μένα η επιλογή της άμυνας.

Ο Φλίσκας δεν έχει συνηθίσει να παίζει στόπερ και φέτος έπαιξε για πρώτη φορά κεντρικός αμυντικός παρ’οτι εξάρι, ενώ ο Ντε Γκουζμάν έλειπε καιρό. Θέλω η ομάδα μου να παλεύει για 90'. Πιστεύω ότι ο δρόμος που ακολουθούμε και έχουμε επιλέξει είναι ο σωστός», ανέφερε αρχικά ο Μάουρερ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε στην αλλαγή του Ντιέ:

«Ο Ντιέ ήταν πολύ καλός ως το 65'. Όμως οι επιλογές των αλλαγών είναι αποκλειστικά ευθύνη του προπονητή και θα πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους. Ήθελα να βάλω έναν δυνατό παίχτη στο κέντρο που είναι καλός αμυντικά και ήθελα να έχω καλύτερη ανασταλτική λειτουργία στον κέντρο. Εγώ κρίνω ότι έτσι πρέπει να γίνει, δεν είναι κάτι γενικό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να επιλέξω, κυρίως ποιοι παίχτες θα αγωνιστούν αμυντικά απέναντι σε μια καλή επιθετικά ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x