Stoiximan Super League

Έχασε, δεν χάθηκε

Σε μπελάδες μπήκε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Ζίμπρου, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας. Εξετάσεις ο Κίτσιου. Σήμερα η απολογία του Βίτορ.

Θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί και χειρότερα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ αν ο Αλεξέεφ αντί να σημαδέψει το δοκάρι στο 90’, έστελνε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στη Ζίμπρου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος από τους Μολδαβούς αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό από τη στιγμή που δεν βρήκε λύσεις επιθετικά και έτσι το σε βάρος του 1-0 τον βάζει σε μπελάδες.

Στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας δεν θα υπάρχουν περιθώρια για λάθη, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. «Θα μας βρίσουν λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά», είπε για να καθησυχάσει τον κόσμο ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που μίλησε χτες μετά τον αγώνα από πλευράς ΠΑΟΚ.

Πρόβλημα με Κίτσιου

Με την επιστροφή της αποστολής, θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο και το αν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καλλονή, καθώς επίσης και στη ρεβάνς με τους Μολδαβούς.

Απολογείται ο Βίτορ

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απολογία του Μιγκέλ Βίτορ από την οποία θα κριθεί το μέλλον του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης τον απέκλεισε από την αποστολή που ταξίδεψε στο Κισινάου, μένοντας με μόλις έναν κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x