Stoiximan Super League

Έχει άλλο… ντέρμπι πρώτα

Στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και μόνο το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετρημένες αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστασίου. Κάθετη η ΠΑΕ για τα μέτρα ασφαλείας.

Ασφαλώς το κυρίως πιάτο της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό δεν είναι άλλο από το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα. Όμως στις τάξεις των «πράσινων» έχουν άλλες… δουλειές μέχρι τότε. Την Τετάρτη (18:00) καλούνται να υπερασπιστούν στο Παγκρήτιο το 2-1 του πρώτου ματς απέναντι στον Εργοτέλη και δεν θέλουν επ ουδενί να οδηγηθούν στο ματς της χρονιάς έχοντας στις πλάτες τους έναν αποκλεισμό στη φάση των «32» του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει… κουραστεί να επισημαίνει στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα. Όχι γιατί δεν την ξέρουν, αλλά γιατί και ο ίδιος γνωρίζει ότι η νίκη του Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και το ντέρμπι που ακολουθεί μπορούν εύκολα να αποπροσανατολίσουν έναν ποδοσφαιριστή.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στο Ηράκλειο. Πρόθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι μεν να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά με μέτρο, αφού δεν θέλει να αλλοιώσει πολύ τη χημεία της ομάδας του και να βάλει πειραματική σύνθεση σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα. Αμφίβολο είναι αν ο Πράνιτς, που είναι 100% έτοιμος και χθες προπονήθηκε κανονικά, θα είναι στην αποστολή, ενώ σε αυτή σίγουρα επιστρέφει ο Τριανταφυλλόπουλος που ήταν τιμωρημένος το Σάββατο. Παίκτες όπως οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Αμπεΐντ, Ντίνας, και Καρέλης διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Ντέρμπι και στις συσκέψεις

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι κάθετοι σε ό,τι αφορά τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» δεν δέχονται και θεωρούν παράλογο το αίτημα των Πειραιωτών να σφραγιστούν οι πέντε από τις έντεκα σειρές καθισμάτων στις θύρες 9, 10 και 11, αφενός μεν γιατί κρίνουν ότι δεν υπάρχει λόγος κι αφετέρου γιατί ήδη έχουν διατεθεί περίπου 1.000 εισιτήρια για το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν θέλουν να έχουν απώλειες εσόδων. Έτσι θα επιμείνουν στη συνήθη πρακτική των 20 άδειων καθισμάτων πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Παράλληλα εξακολουθούν να μιλούν για προσπάθεια του Ολυμπιακού να δημιουργήσει κλίμα με δηλώσεις παραγόντων του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x