Stoiximan Super League

Έχει… γρίφο να λύσει ο Πογιέτ!

Πρόβλημα απ’ αυτά που εύχεται κάθε προπονητής αντιμετωπίζει ενόψει ντέρμπι ο Πογιέτ. Με Σιμόες να επιστρέφει, Γιόχανσον-Μάνταλο διαθέσιμους και Σουκουλίνι φορτσάτο, πρέπει να βρει ποιος θα μείνει έξω.

Στο πρώτο παιχνίδι (με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο) ο Γιόχανσον έπρεπε να ξεκουραστεί. Στο δεύτερο παιχνίδι, αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο Σιμόες ήταν τιμωρημένος.

Στο τρίτο παιχνίδι όμως μετά την απόκτηση του Μπρούνο Σουκουλίνι, ο Γκουστάβο Πογιέτ έρχεται αναπόφευκτα αντιμέτωπος με τον ευχάριστο πονοκέφαλο του πώς θα φτιάξει το κέντρο του.

Δεδομένου ότι το 4-3-3 δεν αλλάζει και ότι όλοι οι ποιοτικοί χαφ της ΑΕΚ βρίσκονται στη διάθεσή του, η σύνθεση της μεσαίας γραμμής αποτελεί τον μεγαλύτερο γρίφο που καλείται να λύσει ο Ουρουγουανός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν θεωρηθεί λοιπόν ότι ο Σιμόες είναι σίγουρος (γιατί κανένας δεν μπορεί να παίξει καλύτερα τον ρόλο της «σκούπας») και ότι ο Γιόχανσον έχει προβάδισμα εξαιτίας της συνεισφοράς του ΚΑΙ στο σκοράρισμα, η άλλη θέση φαίνεται ότι θα παιχτεί ανάμεσα σε Μάνταλο και Σουκουλίνι. Με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μοιάζει φαβορί -δεδομένου ότι θα λείψει και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό- αλλά ενδεχόμενη παρουσία του Αργεντινού να μην αποτελεί έκπληξη (δεδομένης της εκτίμησης του Πογιέτ).

Πάντως, ενδιαφέρον θα έχουν οι επιλογές του προπονητή της «Ένωσης» και για τα μετόπισθεν, αλλά και για τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Στην πρώτη περίπτωση για το αν θα επιμείνει στον Άρθο (με την άλλη θέση στόπερ να διεκδικείται σε αυτή την περίπτωση από τους Λαμπρόπουλο-Κολοβέτσιο). Και στη δεύτερη για το αν θα βασιστεί στον Μπαρμπόσα, που επανήλθε σε χρόνο-ρεκόρ από τον τραυματισμό του και συγκροτούσε μαζί με τους Βάργκας-Αραβίδη τη βασική τριάδα της επίθεσης στα προηγούμενα ματς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x