Stoiximan Super League

Έχει «θέματα» ο ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα αγώνα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ. Ούτε τώρα κατάφερε να βρίσκεται στην αποστολή ενόψει Ατρομήτου ο Λούκας. Εκτός φυσικά και ο Ινσαουράλδε λόγω της μπουνιάς.

Μπορεί να ‘μεινε όρθιος στη Λεωφόρο, αλλά το -3 του έβαλε μια μικρή «ταφόπλακα» για τη συνέχεια των πλέι οφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όπως είναι φυσικό, αυτή η απόφαση, κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη του ΠΑΟΚ για νίκη επί του Ατρόμητου στην «κλειστή» Τούμπα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει για ακόμη μια φορά να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Λούκας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Χούσεν έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν μπόρεσαν να… φωνάξουν «παρών». Εκτός έμεινε ο Ινσαουράλδε, λόγω της τιμωρίας τριών αγώνων, ενώ για λόγους τακτικής το ίδιο συνέβη με τους Γεωργιάδη, Νίνη, Ολίσε, Γεωργιάδη και Μάρτενς.

Η αποστολή αποτελείται απ’ τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x