Stoiximan Super League

Έχουν μιλήσει για τον Μήτρογλου

Τέλος δεν έχουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Κώστα Μήτρογλου και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η Ίντερ είχε επικοινωνήσει στο παρελθόν με τους εκπροσώπους του.

Στην κορυφή των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της Ίντερ εν όψει του Γενάρη βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα γράφουν πως οι «νερατζούρι» πραγματοποιούν συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους υπό τον νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ερικ Τοχίρ, και υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, τα ιταλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή μπορεί να φτάσει τα 15 με 20 εκατ. ευρώ (!) και ήδη έχουν υπάρξει σχετικές επαφές με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον «πιστολέρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, τα δημοσιεύματα των Ιταλών έχουν βάση, αλλά οι όποιες συζητήσεις είχαν γίνει με τη διοίκηση του Μάσιμο Μοράτι.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας δεν έχει γίνει κάποια «κρούση».

Από εκεί και πέρα, ο διεθνής Τύπος έχει φέρει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, της Λίβερπουλ, της Λάτσιο και της Ντόρτμουντ για τον Μήτρογλου.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό δεν έχουν δεχθεί κάποια κρούση ή πρόταση για τον 25χρονο παίκτη, ο οποίος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στους δύο αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας και είχε τεράστια συμβολή στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x