Stoiximan Super League

Έχουν «τρελάνει» κόσμο οι ακραίοι του Ολυμπιακού

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τις τελευταίες εμφανίσεις των ακραίων του Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι χωρίς αμφιβολία από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν και ο Νορβηγός αμυντικός των ερυθρόλευκων έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει να κάνει με την απόδοση του Ομάρ στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της Νορβηγίας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο διεθνής άσος της ομάδας του Πειραιά είναι σε πολύ καλή φόρμα κι έχει «τρελάνει» και τους συμπατριώτες του. Οι Νορβηγοί μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ελαμπντελαουί και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι ο διεθνής μπακ είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Και μιλάμε φυσικά για έναν παίκτη που είναι προδιαγραφών Πρέμιερ Λιγκ. Κι εκεί θα έπαιζε ο Ομάρ αν δεν είχε σταθεί άτυχος με τον τραυματισμό του, γιατί πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ομάρ που είναι σε καλή φόρμα και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στους άλλους ακραίους μπακ του Ολυμπιακού. Ο Τσιμίκας έκανε πολύ καλά ματς και κλήθηκε στην Εθνική ομάδα. Ο Κούτρης έδειξε στο εκτός έδρας ματς με την Μίλαν ότι παραμένει πολύτιμος για τους ερυθρόλευκους και σύντομα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες.

Τυχαία νομίζετε ότι γράφτηκαν στην Ιταλία τα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Ίντερ; Οι νερατζούρι είδαν το ματς του Ολυμπιακού με τους ροσονέρι στο Σαν Σίρο και όποιος είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να μην…σημείωσε το όνομα του Κούτρη. Ο νεαρός μπακ έκανε εξαιρετικό ματς κι απ’ ότι φαίνεται το παρατήρησαν για τα καλά στην Ίντερ.

Ακόμα και ο Μασούρας, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, έδειξε καλά πράγματα. Όπως είχε δείξει και στην περίοδο της προετοιμασίας και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα. Κι αυτά που προαναφέραμε σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Πρέπει να πούμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βοηθήσει πολύ τους ακραίους μπακ των ερυθρόλευκων. Έχει ανεβάσει την ψυχολογία τους κι αυτό οφείλεται στον ρόλο που έχουν οι συγκεκριμένοι παίκτες στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πολλά από τους ακραίους αμυντικούς και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ζητάει να παίρνουν πρωτοβουλίες, να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα ανεβάσματα και δουλεύει πολύ μαζί τους στις προπονήσεις. Όλα είναι αποτέλεσμα δουλειάς και τίποτε δεν γίνεται τυχαία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x