Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Φαβορί ο Πασχαλάκης για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό και είναι με τον ΠΑΟΚ, μετά το εκτός έδρας ματς με την Καραμπάγκ. Σε ένα ντέρμπι που ο Μίτσελ δεν θα έχει τον Βρσάλικο και τον Άβιλα, τον Ελ Αραμπί και τον Ρέτσο, ενώ ερωτηματικά είναι ο Σισέ, ο Μπα και ο Εμβιλά. Με τον Ολυμπιακό να έχει συνέχεια απόντες εδώ και τρεις μήνες, μπορώ να πω ότι αν παίξει τρία σερί ματς χωρίς απόντες, μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όμως κάτι τέτοιο, να μην έχει απουσίες, δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα έχει ενδιαφέρον, επίσης, ποιος θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που την Πέμπτη έπαιξε ο Πασχαλάκης πρώτη φορά. Η δική μου αίσθηση λέει για Πασχαλάκη. Αυτή είναι η εντύπωση που μου δημιουργείται, από αυτά που καταλαβαίνω από τον Ρέντη. Πιστεύω ότι εκείνος είναι φαβορί. Το πιο πιθανό είναι να παίξει με τετράδα πίσω, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, γιατί μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Εμβιλά», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Μπα προέρχεται από θλάση και ενώ σκόπευε να τον βάλει βασικό την Πέμπτη, δεν τον είδε στο 100% και έτσι επιλέχθηκε ο Ντόι. Ο Σισέ δεν παίζει στα δύο τελευταία παιχνίδια, επειδή παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ ίσως δεν είναι καλά και ψυχολογικά».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x