Stoiximan Super League

Φαντιγκά: «Να κερδίσω τίτλους και να γράψω ιστορία»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και έτοιμος να κερδίσει τίτλους και να γράψει ιστορία με τους «ερυθρόλευκους» εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Από το πρωί της Παρασκευής (14/01), ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά αποτελεί και επίσημα πλέον μέλος του Ολυμπιακού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που άφησε τη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους», εμφανίστηκε χαρούμενος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, δηλώνοντας έτοιμος και αποφασισμένος να κερδίσει τίτλους και να γράψει ιστορία με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Ειλικρινά το γεγονός υπάρχουν πολλοί Γάλλοι στην ομάδα, θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου τον πρώτο καιρό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, έχει πολλούς τίτλους. Ελπίζω να κερδίσω τίτλους, αυτό είναι το πιο σημαντικό και να γράψω ιστορία με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ελπίζω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω, πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να κάνουμε μεγάλα πράγματα και να σας κάνω χαρούμενους επίσης»,
ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Ολυμπιακού ο νεαρός Γάλλος με καταγωγή από το Μάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x