Stoiximan Super League

Φάλκενμπεργκ ήταν… και πάει

Η περίπτωση του Έρικ Φάλκενμπεργκ «ναυάγησε» οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Σε άλλες λύσεις στρέφονται οι «πράσινοι», που παραμένουν αισιόδοξοι για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Από τη στιγμή που παρά την παρουσία του στην Ελλάδα, δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες να μην αποκτηθεί από τους «πράσινους» ολοένα και αυξάνονταν.

Ο Έρικ Φάλκενμπεργκ, αποχώρησε για την πατρίδα του, την Ολλανδία, την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι θα σκεφτόταν ξανά την συγκεκριμένη πρόταση που είχε στα χέρια του.

Οι ξαφνικές απαιτήσεις που είχαν παρατηρηθεί, όσον αφορά κυρίως τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, έπαιξαν τελικά καθοριστικό ρόλο, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να «ναυαγήσει» οριστικά για τον Παναθηναϊκό.

Στο πράσινο «στρατόπεδο», πλέον, στρέφονται σε άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα. Ο 30χρονος άσος προτάθηκε στον σύλλογο, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Σάλτσμπουργκ, αλλά δεν απασχολεί.

Αισιοδοξία για Μπεργκ, στασιμότητα για Ντιαρά

Σε πλήρη αντίθεση με την υπόθεση του Έρικ Φάλκενμπεργκ, η υπόθεση του Μπεργκ δείχνει ότι βαδίζει… σε καλό δρόμο.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν για αίσιο τέλος, περιμένοντας πλέον τον παίκτη στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Υπάρχει προφορική συμφωνία μαζί του, ενώ το «τριφύλλι» έχει λάβει και την εξουσιοδότηση από το Αμβούργο, ώστε να μιλήσει μαζί του, χωρίς να αξιώνει κάποιο ποσό η γερμανική ομάδα.

Όσον αφορά τον Μαχαμαντού Ντιαρά, ναι μεν υπάρχουν επαφές, αλλά η περίπτωσή του, δεν μπαίνει σε προτεραιότητα από τους «πράσινους». Μελλοντικά, ενδεχομένως να προχωρήσουν με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά προς στιγμήν, πέρα από τις συζητήσεις που είχε μαζί του ο Γιάννης Αναστασίου, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο.

Δεδομένα, είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και το ξέρουν αυτό στην Παιανία, αλλά στην «πράσινη» λίστα υπάρχουν άλλα ονόματα, πάνω από αυτό του 32χρονου μέσου.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x