Stoiximan Super League

Φελίπε: «Εύκολη η απόφαση να γυρίσω στον ΟΦΗ – Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Ο Λουίς Φελίπε τόνισε ότι δεν δυσκολεύτηκε να επιστρέψει στον ΟΦΗ και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει νίκες η νέα του ομάδα!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μετά την ανακοίνωσή του, έκανε στο επίσημο κανάλι των «ομιλητών» ο Λουίς Φελίπε.

Με τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ -που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας- να επισημαίνει ότι ήταν εύκολη απόφαση να επιστρέψει στην Κρήτη και να στέλνει την δική του υπόσχεση στον κόσμο του ΟΦΗ.

«Ήμουν χαρούμενος εδώ στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν και ήταν εύκολη απόφαση για μένα να γυρίσω επειδή έχω ωραία συναισθήματα και υπέροχες αναμνήσεις από εδώ. Είμαι καλά και μου αρέσει που είμαι ξανά εδώ. Δεν αρχίσαμε καλά τη φετινή σεζόν αλλά τώρα είμαστε καλύτερα, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και εγώ προσωπικά να πετύχω γκολ για να παίρνει η ομάδα μου νίκες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά ο Φελίπε.

Και πρόσθεσε: «Αρχικά θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς επειδή μου έστειλαν πολλά μηνύματα για να επιστρέψω στην ομάδα. Για αυτό θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο και να πετύχουμε νίκες για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x