Stoiximan Super League

Φεράρι: «Μας βοήθησε η διακοπή - Έχουμε συζητήσει με τους συμπαίκτες μου για το τι θα γίνει αν πάρουμε το Κύπελλο»

Όλα όσα δήλωσε ο Φράνκο Φεράρι στη Nova, ενόψει του αγώνα του Άρη με τη Λαμία, για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Ο Φράνκο Φεράρι μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα του Άρη με τη Λαμία.

Ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στις πρόσφατες εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και στο ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εκδηλώσεις: «Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις όλους τους ανθρώπους εκεί, να είναι χαρούμενοι, να γιορτάζουν! Χαρήκαμε κι εμείς, ήταν μια φανταστική εμπειρία!».

Για τις σκέψεις που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περί κατάκτησης του Κυπέλλου και καινούργιων εορταστικών εκδηλώσεων: «Πράγματι, μιλούσαμε γι’ αυτό με τους συμπαίκτες μου. Τι θα γίνει, αν πάρουμε το Κύπελλο! Πώς θα γιορτάζει η πόλη! Εντάξει, όμως, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και πρέπει πρώτα να δούμε αυτά».

Για το αν βοήθησε την ομάδα η διακοπή: «Πράγματι, μας βοήθησε η διακοπή. Είχαμε πολλά παιχνίδια στη σειρά που προηγήθηκαν και χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα να ξεκουραστούμε και να ανασυγκροτηθούμε. Βοήθησε την ομάδα να συγκεντρωθεί καλύτερα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια, στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα και στους αγώνες των playoffs, στο ξεκίνημα των οποίων είχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη πριν τη διακοπή».

Για το αν η νίκη που έκαναν οι ''κίτρινοι'' κόντρα στον ΠΑΟΚ τους έδωσε έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια: «Πάντα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι, είναι κάτι εξαιρετικό. Σίγουρα βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα μας αυτή η νίκη σε αυτό το ντέρμπι, που γνωρίζουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει».

Για τον αγώνα με τη Λαμία που ακολουθεί: «Η Λαμία έδειξε στη διάρκεια της σεζόν ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το έδειξε σε όλα τα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους. Επομένως θα είναι λάθος να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι έχοντας κατά νου ότι η Λαμία είναι η πιο αδύναμη ομάδα στα playoffs. Περιμένουμε με σεβασμό τον αντίπαλό μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x