Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Φερνάντες – Κρίνεται το μέλλον του στον Βόλο

Κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον του Πάολο Φερνάντες στον Βόλο, καθώς ο μάνατζέρ του αναμένεται στην Ελλάδα για να τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

«Μήλον της Έριδος» για πολλές ομάδες έχει γίνει ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να σημειωθούν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αχιλλέας Μπέος.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας, την Τετάρτη αναμένεται στον Βόλο ο μάνατζέρ του και στις συζητήσεις που θα έχουν, θα τεθεί επί τάπητος το μέλλον του 24χρονου Ισπανού επιτελικού μέσου, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Είναι γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες ότι για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα θα κριθούν από τις αυριανές συζητήσεις ομάδας και πλευράς ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Μπέος υπογράμμισε πως η διοίκηση έχει προετοιμαστεί ήδη για την περίπτωση που αποχωρήσει ο Φερνάντες και ήδη έχει εντοπιστεί ο αντικαταστάτης του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x