Stoiximan Super League

Φέστα: «Αμυντικά πάμε καλά, πρέπει να βελτιωθούμε στο γκολ»

Ο Τζανλούκα Φέστα επεσήμανε το πρόβλημα του Απόλλωνα Σμύρνης στο σκοράρισμα, λέγοντας πως στα περισσότερα ματς η ομάδα του έχει παίξει συνολικά καλά.

Ο Τζανλούκα Φέστα επεσήμανε το πρόβλημα του Απόλλωνα Σμύρνης στο σκοράρισμα, λέγοντας πως στα περισσότερα ματς η ομάδα του έχει παίξει συνολικά καλά.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το πρώτο μέρος πιέζοντας ψηλά... Είχαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε κυρίως από στημένες φάσεις και δεν δεχτήκαμε καμία φάση από τον αντίπαλο. Πήραμε έναν μόνο βαθμό και δεν είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό, αλλά είδα κάποια πολύ καλά πράγματα. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε σ΄ότι έχει να κάνει με το γκολ. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να γίνουν. Ξέρουμε ό,τι θα βελτιωθούμε και θα έχουμε ακόμη καλύτερη προσπάθεια», είπε αρχικά.

Για το αν η επιθετική δυστοκία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είναι κάτι που τον ενοχλεί: «Ξέρουμε ό,τι πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά σ΄ότι έχει να κάνει με το τελείωμα των φάσεων μας μέσα στην περιοχή, καθώς μέχρι τώρα τα έχουμε πάει καλά αμυντικά και φυσικά είναι ξεκάθαρο ό,τι πρέπει να σκοράρουμε γκολ. Στο τελευταίο μας ματς εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό είχαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και είναι ξεκάθαρο ό,τι πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό στα επόμενα ματς».



Για το ό,τι απέναντι σε δύο παιχνίδια, με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτόν ο Απόλλων δεν πήρε κανένα από αυτά: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν σκοράραμε κάποιο γκολ. Δοκιμάσαμε κάθε τρόπο. Ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε σήμερα 6 γκολ. Στο ποδόσφαιρο μέρα με τη μέρα πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Έτσι πιιστεύουμε και εμείς ό,τι μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο».

Για το ό,τι η ομάδα δεν μπορεί να πάρει νίκες απέναντι σε ομάδες όπως η Λαμία και ο Παναιτωλικός, ενώ εν αντιθέσει με ομάδες που είναι ψηλότερα βαθμολογικά εμφάνισε καλύτερη εικόνα και αν θεωρεί πως πρέπει να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της: «Πιστεύω ό,τι σε όλα τα παιχνίδια είχαμε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος... Απ΄ότι φαίνεται πρέπει να δουλέψουμε εξειδικευμένα, σε κάποια προπονητικά θέματα, για να τα βελτιώσουμε».

Για τον λόγο που δεν αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς στο ματς, από το 80΄ κι έπειτα και αν η ομάδα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης: «Δεν φοβήθηκα να βάλω επιθετικό έβαλα τον Μαρτίνες. Είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάουντα. Πιστεύω πως είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που μπορούσε να μας βοηθήσει την δεδομένη στιγμή, όπως και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές με τραυματισμούς και αυτό είχε σαν συνέπεια να κάνουμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x