Stoiximan Super League

Φέστα: «Φυσικά και μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Βέβαιος πως η Λαμία μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας.

Τη βεβαιότητα ότι η Λαμία μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Τζιανλούκα Φέστα στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός αν και παραδέχθηκε τη δυσκολία της αποστολής που ανέλαβε τόνισε πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και μπορεί η προσπάθεια που θα γίνει να στεφθεί με επιτυχία.

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχει ποιότητα και ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είδα κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν κάτω λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά τους είπα ότι πρέπει να ευχαριστιούνται την κάθε μέρα στο γήπεδο και με βάση αυτό να πάμε να χτίσουμε την ψυχολογία μας για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια», τόνισε -αρχικά- και συνέχισε για το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα: «Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες».

«Φυσικά μπορούμε να παραμείνουμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές τους. Πρέπει να πάρουμε νίκες», ήταν τα λόγια του για το ενδεχόμενο παραμονής της Λαμίας στη Σούπερ Λίγκα και κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

«Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Εδώ αισθάνθηκα σαν οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x