Stoiximan Super League

Φέστα: «Δεν είχαμε άγχος, ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Στο πόσο σημαντικοί είναι οι τρείς βαθμοί που πήρε η Λαμία απέναντι στον Λεβαδειακό, στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την αναμέτρηση.

Η Λαμία κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μποάκι στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο τεχνικός της ομάδας από τη Φθιώτιδα, Τζιανλούκα Φέστα, στάθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν για την Λαμία να πάρει τους πρώτους τρείς βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήταν δύσκολο παιχνίδι, κάναμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερα, στο πρώτο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, ευτυχώς από τις ευκαιρίες σκοράραμε ένα γκολ».

Αν από αυτή τη νίκη θα αποβάλει η ομάδα το άγχος:

«Δεν είχαμε ειδικό άγχος, καθώς τα πηγαίναμε καλά, αυτό που έλειπε ήταν η νίκη, παρά το ότι δεν πιάσαμε την καλύτερή μας απόδοση. Συνέβαλαν και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και η νίκη αυτή είναι για όλους, αυτούς που έπαιξαν, που ήρθαν από τον πάγκο, που δεν ήταν στην αποστολή».

Για το τι είπε στον Ασκόφσκι (που έγινε αλλαγή στην αλλαγή):

«Ναι σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αντικαθίσταται, ήταν μόνο για δύο λεπτά και για τακτικούς λόγους, θέλαμε ένα στόπερ να αμυνθούμε στις στατικές φάσεις».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x