Stoiximan Super League

Φέστα: «Καμία αιχμή για τον γυμναστή»

Σε ομιλία του ο Τζιανλούκα Φέστα επεσήμανε πως με τις χθεσινές του δηλώσεις δεν άφησε κάποια αιχμή για τη δουλειά του γυμναστή και την φυσική κατάσταση της ομάδας.

Καμία κριτική για τη δουλειά του γυμναστή και την φυσική κατάσταση της ομάδας δεν άφησε ο Τζιανλούκα Φέστα σε ομιλία του στην σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δεν ήθελα να αφήσω καμία αιχμή για τον προπονητή φυσικής κατάστασης, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και πολλά χρόνια στην ομάδα. Σας το λέω εδώ μπροστά σας, γιατί στις δηλώσεις μου μετά το ματς με τον Ιωνικό, αφέθηκε να εννοηθεί κάτι άλλο», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν έχω παράπονο και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων, αλλά εμείς θα δουλέψουμε λίγο διαφορετικά απ’ ότι πριν. Θα βάλουμε μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις μας και έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή φυσικής κατάστασης και όλο το τιμ και έχουμε συμφωνήσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να χρειαζόμαστε όλοι λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση και από αυτό δεν εξαιρούμαι ούτε εγώ…», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x