Stoiximan Super League

Φέστα: «Το πλάνο μας γκρεμίστηκε με τη γρήγορη κόκκινη, πιο σημαντικό το ματς με τον Παναιτωλικό»

Ο Τζανλούκα Φέστα στάθηκε στην αποβολή του Ντάνι Μπεχαράνο, η οποία κατα τον Ιταλό γκρέμισε τα αγωνιστικά πλάνα της Λαμίας και επέφερε την βαριά ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η Λαμία υπέστη βαριά ήττα με σκορ 5-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο τεχνικός των Φθιωτών, Τζανλούκα Φέστα, στάθηκε μετά τον αγώνα στην κόκκινη που δέχθηκε νωρίς ο Ντάνι Μπεχαράνο, την οποία ανέφερε ως τον βασικό λόγο που κατέρρευσαν τα αγωνιστικά πλάνα της Λαμίας και υπέστη αυτή την βαριά ήττα.

«Eίναι δύσκολο γιατί η γρήγορη κόκκινη έφερε προβλήματα αλλάζοντας το πλάνο μας που γκρεμίστηκε, ξέρουμε όμως ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο με τον Παναιτωλικό», ανέφερε για την αποβολή του Μπεχαράνο.

Όσον αφορά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σχολίασε: «Δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές, σίγουρα είναι σημαντικό να κάνεις ροτέισον κάποιες φορές, η γρήγορη κόκκινη άλλαξε τις συνθήκες του αγώνα, είχαμε κακή εμφάνιση αλλά είμαστε θεωρώ πως είμαστε καλοί για να ανακάμψουμε από αυτό το κακό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x