Stoiximan Super League

Πογιέτ στον ΣΠΟΡ FM: «Φεύγω το καλοκαίρι από την ΑΕΚ»!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ! Σε επικοινωνία του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο Ουρουγουανός επιβεβαίωσε δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι από την «Ένωση».

«Βόμβα» πυροδότησε στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Μετά τη συνάντηση του μάνατζέρ του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επικαλούμενος ως αιτία το πώς παρουσιάστηκε το περιεχόμενο της κουβέντας στον Τύπο, ο Ουρουγουανός δήλωσε ότι δεν θα μείνει άλλο στην «Ένωση».

O Πογέτ με τη δήλωση του εκφράζει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το ραντεβού στον σημερινό Τύπο και τονίζει ότι παίρνει την απόφαση να φύγει κοντρά στην αρχική του επιθυμία που ήταν να παραμείνει στην ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο ΣΠΟΡ FM 94,6 μέσω του Γιώργου Τσακίρη, ο Πογιέτ επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της δήλωσης που έγινε μέσω το γραφείο των εκπροσώπων του και σημείωσε ότι όντως απόφασή του είναι να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

«Ναι, είναι αλήθεια. Το καλοκαίρι θα φύγω από την ομάδα. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πούμε περισσότερα, θα έχουμε το χρόνο στο μέλλον να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Οργή και προβληματισμός ήταν η πρώτη αντίδραση από το στρατόπεδο της ΑΕΚ -με το που πληροφορήθηκαν τη δήλωση Πογέτ- δεδομένου ότι η ομάδα τις επόμενες ημέρες παίζει όλη τη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά η δήλωση του Πογιέτ

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x