Stoiximan Super League

Φιλάνθρωπος ο Βαλντέζ!

Φιλικό παιχνίδι, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον παλιό συμπαίκτη του, Σαλβαδόρ Καμπάνιας, θέλει να διοργανώσει ο Νέλσον Βαλντές στην χώρα του, την Παραγουάη.

Το ανθρώπινο πρόσωπό του θέλησε να δείξει ο Νέλσον Βαλντές. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επιδιώκει να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον Σαλβαδόρ Καμπάνιας, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και μεταφέρει ψωμί για τους πελάτες του πατέρα του!

Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιεί τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ, παράλληλα, έχει ενημερώσει την Ομοσπονδία της Παραγουάης, ώστε να βοηθήσουν να γίνει πράξη αυτή του η επιθυμία.

Πώς έφτασε ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας μέχρι εδώ

Τον Ιανουάριο του 2005 ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας πυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης.
Πίσω από όλο αυτό, οι πληροφορίες ανέφεραν πως κρύβεται ο έμπορος ναρκωτικών Χοσέ Γκάρζα, ενώ άλλες διατείνονται πως ήταν αυτός που τον πυροβόλησε!

Όλη αυτή η περιπέτεια ίσως του στέρησε μια καλή καριέρα, αλλά δεν τον έκανε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Δύο χρόνια μετά το συμβάν ξαναγύρισε στην ενεργό δράση, αγωνιζόμενος σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας του, ενώ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα τον Ιανουάριο του 2014.

Τέλος, το στενό περιβάλλον του παίκτη αναφέρει, πως εκτός από το συμβάν με τον πυροβολισμό, για την οικονομική κατάσταση του Καμπάνιας ευθύνεται και η πρώην γυναίκα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x