Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του ΠΑΣ στην Κέρκυρα

Θετική εικόνα έδειξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων, στην τελική πρόβα των δύο ομάδων ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας. Πίεσαν στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι.

Φιλική νίκη με 1-0 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα, στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 37’ με γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, μετά από σέντρα του Γιάκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση μεταφέρθηκε στη δική της εστία, αφού η Κέρκυρα κυνήγησε το γκολ, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο με τους Βάργκας και Ζορμπά να έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ η Κέρκυρα θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο.

Κέρκυρα (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Γκόμεζ, Κόντος, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Βάργκας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (62' Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες (69' Καρανίκας), Λίλα (61' Κοζορώνης), Γαρουφαλιάς, Γιάκος (69' Βιδάλ), Χαλκιαδάκης, Κόντε (83' Μπετρά)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x