Stoiximan Super League

Φιλικό με Καλλιθέα και… ρεπό στον Παναθηναϊκό

Την Καλλιθέα, στο πλαίσιο φιλικού προπονητικού χαρακτήρα, θα φιλοξενήσει το πρωί ο Παναθηναϊκός στις προπονητικές του εγκαταστάσεις. Μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα θα έχουν ρεπό οι «πράσινοι».

Τρεις μέρες ρεπό έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν με το βλέμμα να είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πριν φύγουν οι «πράσινοι», σήμερα στις 11 το πρωί θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Καλλιθέα στο «Γιώργος Καλαφάτης».

Στη συνέχεια, οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα πάρουν το ρεπό τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x