Στην Τουρκία θα ταξιδέψει η Καλλονή στις αρχές Αυγούστου, όπου και θα… τεσταριστεί κόντρα στην Ακίσαρσπορ.
Η Καλλονή θα αντιμετωπίσει την ομάδα που πέρυσι αγωνίζονταν ο Φάνης Γκέκας στις 4 Αυγούστου στο πλαίσιο των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας.
Η ομάδα θα αναχωρήσει μια μέρα νωρίτερα (3/8) και θα επιστρέψει στη βάση της στις 5 Αυγούστου, ώστε η προετοιμασία της να μπει στο τελικό στάδιο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (17/8).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:
«Στην Τουρκία θα βρεθεί η ομάδα μας το διάστημα 3-5 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει στις 4 του μήνα στις 17:30 σε φιλικό αγώνα την Akhisarspor, ομάδα πρώτης εθνικής (Super Lig) της Τουρκίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Akhisar Sehir στην περιοχή Akhisar.or, ομάδα πρώτης εθνικής (Super Lig) της Τουρκίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Akhisar Sehir στην περιοχή Akhisar».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






