Stoiximan Super League

Φόβοι για ρήξη χιαστού του Λάζαρου!

Μεγάλη ανησυχία ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Εν αναμονή των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 32χρονος άσος.

Πολύ κακά είναι τα... σημάδια για τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους και το μέγεθος της θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα, όταν και θα βγουν τα αποτελέσματά της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε. Γιατρός, υπεύθυνοι, μέχρι και ο προπονητής των ερυθρολεύκων αποφεύγουν να μιλήσουν για το θέμα με λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα η φημολογία ότι πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό, δηλαδή, ρήξη χιαστού να έχει φουντώσει.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ήταν εμφανώς καταβεβλημένος όταν αποχώρησε από το γήπεδο. Ο ίδιος δείχνει πεπεισμένος ότι πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό και μιλώντας στους οικείους του, τονίζει ότι ο πόνος που αισθάνεται στο γόνατο ολοένα και γίνεται πιο έντονος, τώρα που "παγώνει" το σημείο.

Ο γιατρός των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Θέος, του μετέφερε ότι πρέπει να περιμένει τις εξετάσεις και ότι δεν πρέπει να βγάζει βιαστικά συμπεράσματα. Ωστόσο, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής σχολιάζει ότι έχει πλέον την εμπειρία να αντιλαμβάνεται τέτοιες καταστάσεις και δείχνει γενικότερα απαισιόδοξος για θετικά νέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x