Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τις ευκαιρίες που έκανε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι έμεινε ο Κώστας Φορτούνης. Με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να στέκεται στη σημασία του «διπλού» επί του Ατρομήτου, αναφορικά με την επιστροφή της ομάδας του στη διεκδίκηση του τίτλου!
«Ήμασταν καλοί από την αρχή της αναμέτρησης και κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο μέρος όταν ο Ατρόμητος σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα», είπε αρχικά ο Φορτούνης.
Και πρόσθεσε: «Σε όλα τα ματς κάνουμε ευκαιρίες έτσι και σήμερα είχαμε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραμε τη νίκη. Ένα σημαντικό διπλό σε μια δυνατή έδρα και τώρα κυνηγάμε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






