Stoiximan Super League

Φορτούνης: «Θέλουν η μπάλα να περνά από μένα και αυτό με κάνει χαρούμενο»

Ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αλλαγή φιλοσοφίας ανάμεσα στην περσινή και τη φετινή ομάδα.

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλοι μέσα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα ενώ σημείωσε και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της περσινής ομάδας και φετινής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στην κάμερα της NOVA:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν οι κυρίαρχοι στην κατοχή της μπάλας, αυτό που θέλουμε πάντα και μας ζητάει ο προπονητής. Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ καλά και κάναμε πολλές ευκαιρίες και είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε με τη νίκη από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση:

«Δεχθήκαμε ένα γκολ από εκεί που δεν το περιμέναμε. Ξέραμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε γιατί ξέρουμε ότι η Ξάνθη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στις προηγούμενες αγωνιστικές δεν είχε δεχθεί γκολ, εμείς πιέσαμε τον αντίπαλο, έκανε λάθη και σκοράραμε τρεις φορές. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Για το ξεκίνημα του στη σεζόν:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Από την προετοιμασία ο προπονητής έδειξε πως με εμπιστεύεται πάρα πολύ. Είμαι καλά, νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή και θέλω να συνεχίσω έτσι. Συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά με τον Ντουρμάζ και με τον Καμπιάσο. Όλοι οι παίκτες μου δίνουν την μπάλα, θέλουν να περνάει η μπάλα από εμένα. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί όταν έχω συνεχώς την μπάλα στα πόδια μου, παίρνω αυτοπεποίθηση και μου πιάνουν κάποια ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον ΜVP της αναμέτρησης:

«Εντάξει και εγώ και ο Ντουρμάζ ήμασταν καλοί όπως και όλη η ομάδα. Όταν η ομάδα κερδίζει όλοι οι παίκτες είναι καλοί, όταν χάνει φταίμε όλοι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται:

«Σίγουρα είναι δύσκολη η συνέχεια. Τώρα παίζουμε ένα παιχνίδι δύσκολο με τα Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί πρέπει να παίζουμε διαφορετικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και UEFA Champions League. Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί ο προπονητής πρέπει να προσαρμόζει τον κάθε αγώνα τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Μας ενδιαφέρει πολύ και η Ευρώπη και το δύσκολο ματς με την Άρσεναλ την άλλη βδομάδα. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και με την δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και με τους καινούργιους παίχτες που έχουν έρθει, η ομάδα θα δέσει».

Για την διαφορά της ομάδας σε σχέση με την περσινή χρονιά και το σκοράρισμα:

«Ο προπονητής θέλει πάρα πολύ να πατάμε μέσα στην περιοχή. Στην προπόνηση μας ζητάει συνέχεια να πατάμε περιοχή και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολλούς παίχτες που σκοράρουν και πιστεύω είναι καλό να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x