Τις πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αυξάνει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αφότου ακολούθησε λίγο πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες, την Τετάρτη ο νεαρός μέσος επανήλθε σε φουλ ρυθμούς.
Φορτσάρει λοιπόν για να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα της επανέναρξης των play-off, σε αντίθεση με τον Τσιγκρίνσκι (που συνέχισε ατομικό και θα υπολογίζεται αργότερα).
Κατά τ’ άλλα, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε αποκατάσταση (μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα) ενώ εκτός έμεινε ο Χριστόπουλος (που έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό), ο Ραντόνια (που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην κνήμη) και φυσικά οι Σιμόες-Σάκχοφ.
Διαβάστε επίσης:
Κετσετζόγλου: «Άριστη η σχέση ΑΕΚ-Ολιβέιρα, ξεκάθαρο πλέον ότι θέλει να τον κρατήσει»
Τσακίρης: «Στα υπόψη της ΑΕΚ και ο Μπερκ, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Ολιβέιρα»!
«Περιμένει στη γωνία για Ντα Σίλβα η ΑΕΚ»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






