Φουλ τακτική είχε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα πριν από το αυριανό φιλικό κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στη Σιλφόλντε.
Μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, το πρόγραμμα είχε άσκηση τακτικής 11 εναντίον 11 στο μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Εβγέν Σάκχοφ που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα κι ο Τάσος Δημητριάδης , ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης κι έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






