Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ολυμπιακό (;) ο Πλατανιάς

Με τις μηχανές στο… φουλ συνεχίζει να προπονείται ο Πλατανιάς ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Ατομικό λόγω ενοχλήσεων την Τετάρτη ο Βάντερσον.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παρότι δεν είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί αγωνιστική στη Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο, στον Πλατανιά συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε φουλ ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και για να βρεθούν στην κατάλληλη κατάσταση οι παίκτες για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό σε συνθήκες αγώνα. Ο Βάντερσον έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος (έχει συμπληρώσει κάρτες) και δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Παράσχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x