Stoiximan Super League

Φουλάρει για Τούμπα, περιμένει Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Τα νέα από την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα εμφανιστούν ενισχυμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς ο Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεση του, τους Λούκα Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέδο, οι οποίοι θα είναι φυσικά στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο μεγάλος πονοκέφαλος του Εβρίτη τεχνικού αφορά στη παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Η παρουσία του αρχηγού των πράσινων κρίνεται απαραίτητη, ειδικά από τη στιγμή που είναι νοκ άουτ ο Σιλά.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί είναι νοκ άουτ, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί εκεί ο Κολοβέτσιος και όχι ο Γιόχανσον, καθώς ο Θεσσαλός αμυντικός θεωρείται πιο αξιόπιστος από τον Σουηδό για μια δύσκολη έδρα όπως η Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x