Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Υποχρεωμένοι να νικήσουμε στο ντέρμπι»

Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο Νταβίντ Φουστέρ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. «Νίκη για εμάς, αλλά και τον κόσμο μας», δήλωσε.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως το υπέρ τους 2-0 δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να εφησυχάσουν ενόψει της ρεβάνς με τους «κόκκινους διάβολους».

Όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας ο μέσος των «ερυθρολεύκων» δήλωσε πως έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να πανηγυρίσουν ακόμη μια επιτυχία οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κάναμε μία μεγάλη νίκη με καθαρό σκορ και αυξήσαμε πάρα πολύ τις πιθανότητες μας για πρόκριση. Είναι σημαντικό ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας συμπαρασταθεί».

Για τη ρεβάνς: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει το αποτέλεσμα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Έχουμε αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα και το 2-0 δεν πρόκειται να μας εφησυχάσει».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν πάλι συγκλονιστικός, όπως είναι πάντα. Βρίσκεται συνεχώς πίσω μας, μας υποστηρίζει και θέλουμε να του δώσουμε την χαρά της πρόκρισης».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι και δική μας υποχρέωση είναι να νικήσουμε. Πρόκειται για ένα ματς που θέλει πολύ τη νίκη ο κόσμος μας, αλλά και εμείς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x