Stoiximan Super League

Φύσσας: «Δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μου. Στέρεες βάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Με αφορμή τα επαγγελματικά συμβόλαια που υπέγραψαν 14 νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Φύσσας έδωσε το στίγμα του για την… επόμενη μέρα, αλλά και τη φιλοσοφία των πράσινων ακαδημιών.

Τους λόγους για τους οποίους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβράβευσε 14 πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες εξήγησε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού, Τάκης Φύσσας.

Ο παλαίμαχος άσος υπογράμμισε πως πρόκειται για κίνηση βασισμένη στη φιλοσοφία που υπάρχει για δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, πάντα με γνώμονα το καλό και το μέλλον του συλλόγου.

Η δήλωση του Τάκη Φύσσα

“Η σημερινή ημέρα με την υπογραφή 14 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι απλά η συνέχεια αυτού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν υπέγραψαν επτά παιδιά το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θέλω να υπογραμμίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι στόχος μου δεν είναι τα πολλά και τα «μεγάλα» λόγια, ούτε να «ευλογώ τα γένια μου». Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα από όλους, χαρά και εργατικότητα από τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η φιλοσοφία μου είναι ξεκάθαρη:

Δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, αξιοποίηση κάθε δυνατού στοιχείου όπως προστάζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, εύρεση ταλέντων.

Στην ακαδημία δουλεύουμε όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο στην ιεραρχία, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας να «χτίσουμε» με όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου.

Αυτή εδώ είναι μια αφετηρία για τους συγκεκριμένους 14 ποδοσφαιριστές. Για να φτάσουν στο στόχο τους θα χρειαστεί να υπερπηδήσουν πολλά εμπόδια και για να τα καταφέρουν θα απαιτηθεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη νοοτροπία.

Θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι μέρα χαράς για τα παιδιά που θα τη θυμούνται όλη τους τη ζωή”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x