Stoiximan Super League

Γαβαλάς: «Δικαιώνεται ο Ολυμπιακός. Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς σε αγωνιστικό χώρο και VAR»

Ο Ολυμπιακός υπενθύμισε δια στόματος Νίκου Γαβαλά ότι πρέπει να υπάρχουν ξένοι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και στο VAR σε όλα τα ματς play off και Κυπέλλου και στέκεται στη φάση του Σα.

Τη θέση για τους διαιτητές επανέλαβε ο Ολυμπιακός ενόψει των play off και των υπολειπόμενων ματς του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν μέσω του Νίκου Γαβαλά ότι πρέπει να υπάρχουν ξένοι ρέφερι και στον αγωνιστικό χώρο και στο VAR, δηλώνοντας προβληματισμένοι για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε ο Αντονί Μουνιέ για τη σκαριά στο πρόσωπο του Ζοσέ Σα.

«Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια ωστόσο θα θέλαμε ως Ολυμπιακός να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για όσα έγιναν. Να σταθούμε στη φάση του Σα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του Σα. Ωστόσο στη φάση αυτή ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη. Δεν πήγε ούτε στο VAR.

Αυτή η φάση μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Υπάρχουν και άλλες φάσεις, αλλά στεκόμαστε στη φάση του Σα. Του έγιναν 15 ράμματα, αλλά ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δικαιώνεται ο Ολυμπιακός για την πρόταση που έκανε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο. Να υπάρχουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς στα πλέι οφ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR
», ανέφερε ο διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x