Stoiximan Super League

Γερεμέγεφ: «Η έλευση του Κόντη θα φέρει νέα ενέργεια - Τελικοί με Ολυμπιακό και Άρη»

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (19/05, 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (19/05, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε στην Cosmote TV ενόψει του ντέρμπι, με τον Σουηδό να σχολιάζει τον αγώνα, αλλά και την έλευση του Χρήστου Κόντη στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Είναι μια σκληρή περίοδο αυτή που διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά νομίζω πως ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε τον τελικό Κυπέλλου. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, θα τον συναντήσουμε τώρα (σ.σ. Παρασκευή), αλλά τον γνωρίζουμε φυσικά. Νομίζω πως τίποτα στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει στο μυαλό των παικτών, μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέρουμε πως αυτοί οι δύο αγώνες, είναι δύο τελικοί. Και ανυπομονούμε γι’ αυτά τα ματς».

Τι θα φέρει η έλευση του Χρήστου Κόντη στην ομάδα;

«Όταν ήταν εδώ την τελευταία φορά δουλέψαμε πολύ μαζί. Ήταν αυτός που έμενε και μας βοηθούσε στα τελειώματα των φάσεων και στην έξτρα προπόνηση. Ξέρω τι του αρέσει και γνωρίζω πως του αρέσουν οι παίκτες που δουλεύουν σκληρά. Θα δούμε το τακτικό πλάνο του, αν θα είναι παρεμφερές με αυτό του κ. Γιοβάνοβιτς ή όχι. Αλλά νομίζω πως η έλευση του θα φέρει νέα ενέργεια στην ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x