Για επικοινωνιακό κόλπο του Ολυμπιακού, σχετικά με την πρόταση για τεχνοκράτη πρόεδρο της Super League, κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως διαρρέει. Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι: «Η δήθεν πρωτοποριακή πρόταση του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο ήταν πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Παναθηναϊκό, που είχε ως πάγια θέση ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι τεχνοκράτης».
Όπως λένε από το «τριφύλλι», ο Ολυμπιακός βλέπει ότι οι δυνάμεις του στο ΔΣ της Λίγκας εξασθενούν και προσπαθεί να περάσουν την πρόταση ως δική του, αλλά και να αγοράσει χρόνο, προκειμένου ο Μποροβήλος να ολοκληρώσει τη θητεία του!
Μάλιστα, προσθέτουν ότι σήμερα προσπάθησε να κάνει το 3/3 στην ψηφοφορία με την εκλογή Αγραφιώτη, Παπαδόπουλου και Δάρα, αλλά δεν του… πέρασε αφού εξελέγη ο υποψήφιος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι του δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους εντός της αίθουσας του συνεταιρισμού.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






