Stoiximan Super League

Για την τιμή του ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με στόχο να συνεχίσει τις νίκες. Αρκετά προβλήματα για τον Δώνη.

Να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο Παναθηναϊκός. Απόψε, για την 28η αγωνιστική αντιμετωπίζει στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι θέλουν την τρίτη σερί νίκη παίζοντας για την τιμή τους και για να αποφύγουν… ψιθύρους περί ρυθμιστικού ρόλου στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Γιώργος Δώνης έχει να αντιμετωπίσει ένα «βουνό» από προβλήματα. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Ινσούα και Γιόχανσον, οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί και Βέργος, ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε χθες και ο Εμμανουηλίδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να παραταχθεί με 3-5-2, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Πούγγουρα, Κολοβέτσιο και Οικονόμου στην άμυνα, τους Κάτσε, Στάικο και Δώνη τριάδα στο κέντρο, τον Αποστολάκη και τον Χατζηθεοδωρίδη σε ρόλο μπακ-χαφ και τον Άλτμαν πίσω από τον Μακέντα, ενώ θέση μεσοεπιθετικά διεκδικεί και ο Χατζηγιοβάνης.

Στην αποστολή των «πράσινων» βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Παντελάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα και Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x