Stoiximan Super League

Για το χτύπημα στον Κουτσοσπύρο τελειώνει τον Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ

Αποκλειστικά στη συμπεριφορά του απέναντι στον Χρήστο Κουτσοσπύρο (και όχι σε κάποιο αγωνιστικό λόγο) οφείλεται η απόφαση του ΟΦΗ να τελειώσει τον Νίκο Παπαδόπουλο από την τεχνική ηγεσία.

Καθαρά εξαιτίας του επεισοδίου του με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο απομακρύνεται ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον ΟΦΗ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, είναι ήδη ειλημμένη η απόφαση της αποχώρησης του Έλληνα τεχνικού (για την οποία απομένει μονάχα η ανακοίνωση).

Αυτό που γίνεται σαφές ωστόσο είναι ότι η απομάκρυνσή του δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με αγωνιστικούς λόγους (παρά την γκρίνια που επίσης υπήρχε γι’ αυτούς).

Αντιθέτως, οι πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάνος Σουργιάς αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και το χτύπημα στον Κουτσοσπύρο είναι εκείνα που φέρνουν τον Έλληνα τεχνικό εκτός ομάδας.

Κι αυτό διότι ο Μιχάλης Μπούσης έγινε έξαλλος μόλις το πληροφορήθηκε (λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς) και τονίζοντας ότι αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με όσα θέλει να πρεσβεύει η ομάδα επί των ημερών του, δρομολόγησε τις διαδικασίες για την αποχώρησή του.

Ακόμα λοιπόν κι αν ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε να παραιτηθεί (όπως του ζητήθηκε), θεωρείται θέμα χρόνου και η τυπική λύση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x