Την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να ισορροπήσει ανάμεσα σε εγχώριους και ευρωπαϊκούς στόχους υπογράμμισε ο Γιώργος Γιακουμάκης.
Μιλώντας στη NOVA μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η ομάδα σκεφτόταν και το Champions League.
«Ήμασταν καλοί σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλο που έγιναν κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά και το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα το οποίο πέρυσι το κατακτήσαμε και φέτος θέλουμε να το υπερασπιστούμε», σημείωσε αρχικά.
Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι με τη Βίντι δήλωσε: «Πλέον το ματς με τον ΠΑΣ ανήκει στον παρελθόν και ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με την Βίντι στο ΟΑΚΑ. Έχουμε σίγουρα ένα καλό προβάδισμα, ένα σημαντικό σκορ εκτός έδρας, θα το υπερασπιστούμε και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό, για την καριέρα μας, για την ομάδα. Έχουμε τόσα χρόνια να μπούμε στους ομίλους του Champions League και είναι κάτι ιδιαίτερο ειδικά για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας.
Σίγουρα υπήρχε στη σκέψη μας και αυτό το ματς, κακά τα ψέματα. Όταν σε τρεις μέρες έρχεται ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ίσως από τα πιο σημαντικά της χρονιάς δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να το αφήσουμε έξω από το μυαλό μας για 90 λεπτά και κάναμε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας το ματς με τον ΠΑΣ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






