Stoiximan Super League

Η προοπτική της Σαμπάμπ Αλ Αχλί αρέσει στον Εμβιλά!

Ο Γιαν Εμβιλά έχει δύο προτάσεις από ομάδες των ΗΑΕ, αλλά αυτή της Σαμπάμπ Αλ Αχλί του αρέσει περισσότερο λόγω και της συμμετοχής της στο AFC Champions League. Τι συμβόλαιο του προσφέρει ο σύλλογος.

Το «Footmercato» και η δημοσιογράφος, Ντάμπια Χατάμπι, αποκάλυψε τη Δευτέρα το απόγευμα πως ο Γιαν Εμβιλά έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πρόκειται για την Σαμπάμπ Αλ Αχλί και την Αλ Τζαζίρα, οι οποίες έχουν προσεγγίσει τον Γάλλο χαφ που όλα δείχνουν πως αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του και ο ίδιος.



Μπορεί ο Εμβιλά να ψάχτηκε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στη Γαλλία, ωστόσο δεν βρήκε αυτό που ήθελε και δεν καλύφτηκε από το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων. Στράφηκε, λοιπόν, διά του εκπροσώπου του στην Ασία, με τον 33χρονο μέσο να ψάχνει ένα καλό -τελευταίο- συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο Εμβιλά παρότι δεν βιάζεται να αποφασίσει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, δείχνει να κλείνει αρκετά προς αυτή της Σαμπάμπ Αλ Αχλί. Πρόκειται για την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στα ΗΑΕ και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο AFC Champions League της νέας σεζόν.

Η παραπάνω προοπτική, δηλαδή να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας αλλά και να επιλέξει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί αρέσει ιδιαίτερα στον Εμβιλά. Παράλληλα, η πρόταση που του έχει γίνει αφορά διετές συμβόλαιο (με την προοπτική συνεργασίας και για τρίτο χρόνο εφόσον μείνουν ικανοποιημένες οι δύο πλευρές), ενώ ετησίως θα λαμβάνει το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ. Χρήματα που δεν θα βρει εύκολα αλλού ο πολύπειρος Γάλλος αμυντικός μέσος και το αντιλαμβάνεται πλήρως.

Τις ερχόμενες ημέρες αναμένονται έξτρα πληροφορίες και πιθανότατα οριστικές εξελίξεις, με τον Εμβιλά να αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x