Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Βγήκε το τακτικό μας πλάνο»

Δικαιωμένος για το τακτικό πλάνο που ακολούθησε η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και από το γεγονός ότι το τακτικό πλάνο που είχε ετοιμάσει για το αυτό το ματς βγήκε εντός αγωνιστικού χώρου παρουσιάστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απόψε έπαιζαν δύο βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοδική πορεία, δουλεύει από το καλοκαίρι με τον προπονητή του. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημαντική νίκη. Μία νίκη που η ΑΕΚ έχει καιρό να ζήσει σε ντέρμπι. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας: «Ο Παναθηναϊκός είναι καλός στο συνδυαστικό παιχνίδι. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε φάσεις και για δεύτερο. Οριακά δεν μας μέτρησαν και δύο ακόμα γκολ. Πιστεύω ότι το τακτικό πλάνο που είχαμε σήμερα βγήκε. Η ΑΕΚ κέρδισε. Στο σημείο που είμαστε είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια».

Για το ότι η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα ματς που είχε μείνει πίσω: «Επιλέγω πάντα να προηγούμαστε εμείς, αν είναι έτσι… Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις όλα. Σίγουρα τα συζητάμε, αναλύουμε τα πάντα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσέγγιση που είχαμε στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x