Stoiximan Super League

Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Μόνο πρόκριση, τίποτε άλλο»

Το μήνυμα του Αργύρη Γιαννίκη στους παίκτες της ΑΕΚ εν όψει ΠΑΟΚ.

Λιτός πλην όμως σαφής ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ την επομένη της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης κι εν όψει του αυριανού επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (20:00). Ο 41χρονος τεχνικός τόνισε πως η πρόκριση είναι μονόδρομος για τους παίκτες του.

«Δεν βγάλαμε νωρίς αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ κάναμε αυτό που έχουμε πει πως χρειαζόμαστε. Τελειώσαμε το ματς πετυχαίνοντας γρήγορα κι άλλα γκολ», ήταν το αρχικό του σχόλιο για το 3-0 της Κυριακής επί των ουραγών, που γρήγορα φρόντισε να διαγράψει από τη μνήμη των παικτών του.

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρεφόμαστε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό, εκτός από το να πάρουμε την πρόκριση», επισήμανε ο προπονητής της «Ένωσης».

Όλα δείχνουν πως προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Άμραμπατ αντί του Γέβτιτς πλαισιώνοντας τους Γκαρσία και Τσούμπερ πίσω από τον Αραούχο. Δεδομένες είναι οι απουσίες των τραυματιών Στάνκοβιτς και Μάνταλου, όπως και του τιμωρημένου Μοχαμάντι, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Βράνιες που έκανε και χθες ατομικό. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Τζαβέλλας και Σιμόες, που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x