Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Γιατί πραγματικά είναι δύσκολο να παίζει σταθερά καλά ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τη δική του ανάλυση ενόψει του αυριανού ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αύριο θα είναι δυνατός, πιο δυνατός από το προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που προερχόταν μετά τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία που είχε αδειάσει. Έστω κι αν δεν υπάρχει η πίεση πάνω στον αντίπαλο και στον διαιτητή, από τον κόσμο που θα απουσιάσει λόγω του κεκλεισμένων των θυρών», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολα πρακτικά να δούμε σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, να είναι σταθερά καλός. Αυτό ισχύει για μένα. Δεν είναι η πρώτη σεζόν που το βλέπουμε. Απλά μπορεί να έχουν βγει κάποιες μεταγραφές και κάποιοι άλλοι να μην έχουν βγει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Όταν μία ομάδα παίζει επί τέσσερις μήνες Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή λόγω Ευρώπης ή οι παίκτες πηγαίνουν στις εθνικές τους ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να βρει σταθερή απόδοση. Να βρει πατήματα για συνεχόμενα παιχνίδια.

Θα προσπαθήσει να πάρει αποτελέσματα, να κάνει κάποια καλά παιχνίδια ή να ανέβει η απόδοσή της σε ντέρμπι ή ευρωπαϊκά ματς. Αυτή είναι μία πραγματικότητα. Είναι δύσκολο και αυτό το βλέπουμε αυτό το διάστημα.

Ο Ολυμπιακός από τον Ιούλιο/Αύγουστο που ξεκίνησε ως τον Δεκέμβριο, θα έχει μία εβδομάδα σε τέσσερις μήνες, που δεν θα έχει μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις. Κατά σύμπτωση θα είναι την άλλη εβδομάδα. Είναι η μοναδική εβδομάδα που ο Μαρτίνς θα μπορέσει να κάνει κανονική προπόνηση. Αυτό μπορεί να φαίνεται δικαιολογία, αλλά είναι πραγματικότητα
».

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα, είπε: «Όσον αφορά το αυριανό ματς, θα δούμε τι θα ετοιμάσει ο προπονητής. Η τακτική του Μαρτίνς είναι, μετά από ήττα και εμφάνιση που δεν είναι καλή, να κάνει αλλαγές. Κάνει τρεις – τέσσερις αλλαγές. Αυτή τη φορά αμφιβάλλω κατά πόσο θα κάνει κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω παίκτες που να είναι σε καλή κατάσταση από τον πάγκο».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε: «Για να κάνει τρεις-τέσσερις αλλαγές, θα πρέπει να υπάρχουν τρεις-τέσσερις σε τέτοια καλή κατάσταση. Με αυτή, όμως, την τακτική που έκανε ο προπονητής να παίζει πάνω από έναν μήνα με τους ίδιους ποδοσφαιριστές, ήθελε μεν να δώσει συνοχή και τα αποτελέσματα, σε γενικές γραμμές, δεν ήταν άσχημα. Ωστόσο, με το να παίζουν οι ίδιοι 12 παίκτες, οι υπόλοιποι έχουν μείνει πίσω από ρυθμό. Γνώμη μου, στη Γερμανία επειδή ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην Ευρώπη και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να έχει παρουσιάσει μία διαφορετική ομάδα, με αλλαγές».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x