Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν παρότι τους έχουμε απογοητεύσει»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες του για την άνετη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και τους οπαδούς που στήριξαν τον Παναθηναϊκό παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες του για την άνετη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και τους οπαδούς που στήριξαν τον Παναθηναϊκό παρά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: Μέχρι τώρα κάναμε αρκετά παιχνίδια που δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Ήταν αρκετά πιο δύσκολο παιχνίδια από όλα τα υπόλοιπα, γιατί προερχόμαστε από αποτελέσματα που δεν ήταν στο επίπεδο του Παναθηναϊκού. Ήταν δύσκολη η προετοιμασία, ευχαριστώ τους παίκτες που δούλεψαν πολύ σκληρά και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο, παρότι τους είχαμε απογοητεύσει πολλές φορές φέτος. Ήρθαν και με τον παλμό και τη θετική ενέργεια που είχαν μας βοήθησαν να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Κρίθηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα από το τρανζίσιον καταφέραμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του σκορ δώσαμε παραπάνω χώρο στην ΑΕΚ, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Καλό για τον θεατή παιχνίδι με πολλές φάσεις. Είμαι χαρούμενος που είμαστε σήμερα εμείς από την πλευρά των νικητών. Η ΑΕΚ έκανε καλό παιχνίδι, εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι και επικίνδυνοι σε όλες τις επιθέσεις που κάναμε».

Για την επιτυχία των πλέι οφ: «Το να είναι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση δεν είναι κάτι ευχάριστο. Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι η χρονιά που μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τα αποτελέσματά μας. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού βρισκόμαστε και μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x