Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Πολύ γρήγορα μπήκαμε στα βαθιά και κολυμπάμε καλά»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την ως τώρα πορεία, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρο.

Στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ατρόμητου στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το ματς: «Ήταν δύσκολο ματς το ξέραμε. Δεν σημαίνει ότι το πλεονέκτημα παικτών μας δίνει την ευκολία. Μας έλειψε η φαντασία όχι όμως και η υπομονή και χάρη σε αυτήν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ».

Για το πώς νιώθει που ο κόσμος φωνάζει το όνομά του: «Πολύ ωραία απλά νομίζω ότι οι παίκτες προσπαθούν από την αρχή της σεζόν και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι' αυτούς. Ο προπονητής είναι ένας ενδιάμεσος μεταξύ παικτών και των στόχων που έχουν. Αυτοί υλοποιούν την εξαιρετική πορεία».

Για το πώς θα σχολίαζε την πορεία του Παναθηναϊκού έως τώρα: «Πολύ γρήγορα μπήκαμε στα βαθιά και κολυμπάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x