Κορυφαίος προπονητής της Super League για τη σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακόμη ένα παράσημο για τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος κέρδισε τη συγκεκριμένη διάκριση στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, για το έργο του στο «τριφύλλι» την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στην οποία το οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Υποψήφιοι ήταν επίσης ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και ο Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο οδήγησε στα playoffs.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ. Δεν τίμησαν μόνο εμένα αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου, τους συνεργάτες μου, επιτελούν ένα πολύ μεγάλο έργο στον Παναθηναϊκό, ώστε οι παίκτες να έχουν τα πάντα για να ανταποκρίνονται όπως πρέπει. Ευχαριστώ και τους παίκτες μου, κάποιοι είναι και εδώ και χαίρομαι για αυτό. Το αξίζουν.

Όλοι οι παίκτες μας είναι εκφραστές μια ιδέας και τους ευχαριστώ για αυτό που παρουσιάζουν. Η αλήθεια είναι, ξέρετε πως είμαι απόφοιτος της ΕΠΟ. Κάποια στιγμή το 2002 είχαμε ένα μάθημα ψυχολογίας. Σε αυτό το μάθημα μας είχαν πει ένα πράγμα που μου έμεινε, επειδή ήμουν ποδοσφαιριστής. ''Ο προπονητής είναι πάντα ένα σημείο που συνδέει τον παίκτη με τον στόχο''. Αν δεν είχα παίκτες με διάθεση να εκπληρώσουν τους στόχους, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Θέλουμε παίκτες με στόχο, να θέλουν να αφήσουν στίγμα και έτσι γίνονται τα πράγματα καλύτερα για εμάς
», ανέφερε μετά την παραλαβή του βραβείου του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x