Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Πρωτόγνωρο αυτό που έζησα απόψε - Κάναμε καλή προσπάθεια»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, λίγες στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο.

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Σλάβια Πράγας έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του και τον κόσμο των «πράσινων», ενώ μίλησε και για τους λόγους που έπεσε ο ρυθμός στην «τελική ευθεία» της αναμέτρησης,

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του αγώνα:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι: «Για μια ώρα περίπου ήμασταν καλοί και δυναμικοί. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που δεν δέχεται ευκαιρίες. Κάναμε καλή προσπάθεια, μετά το γκολ όμως ο ρυθμός έπεσε. Μέχρι το 60' ο ρυθμός ήταν υψηλός. Σίγουρα κάποιοι παίκτες ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν. Δεν μας ωφέλησε η αλλαγή του σχηματισμού. Εμείς παίξαμε με μεγάλες μεταβιβάσεις. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στυλ μας και χάθηκαν τα τελευταία 20 με 25 λεπτά».

Για τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που προσπαθούσαμε ίσως πετυχαίναμε κάτι καλύτερο γιατί η Σλάβια είχε πίεση. Ο τρόπος παιχνιδιού μας στα τελευταία 20 λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Προσπαθούσαμε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις, δεν πήραμε δεύτερες μπάλες και γι' αυτό μετά το 1-0 δεν ήμασταν επικίνδυνοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x