Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Ο Ιωαννίδης έχει μέλλον, δεν υπάρχουν άλλοι Ελληνες φορ στην Ελλάδα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την ως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού και την προσφορά του Φώτη Ιαωννίδη σε αυτή.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:
Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, την αγωνιστική συμπεριφορά, τη διάθεση των παικτών να κρατάνε τη συγκέντρωση τους παρά την πίεση. Ηταν συνέχεια των περσινών play offs καλή μας αγωνιστική εικόνα. Εχουμε αποκτήσει ταυτότητα. Σε πολλά παιχνίδια είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, όμως γενικά είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά οι παίκτες κατάφεραν να κρατάνε το αγωνιστικό επίπεδο και την αγωνιστικότητα τους. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε ιδανικά».

Για το τι είναι αυτό που του αρέσει και τι δεν του αρέσει: «Όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση που ήρθε από τις νίκες. Ανεξαρτήτως από τους βαθμούς που έχουμε δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε ακόμα 23 αγώνες που πρέπει να δώσουμε. Οσο κερδίζεις αυξάνεται η πίεση, κυρίως με την παρουσία του κόσμου που μας βοηθάει αλλά μας προσθέτει και έξτρα πίεση για τη νίκη. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού. Εχουμε σταθερή εικόνα αλλά πρέπει να προσθέσουμε και άλλα πράγματα. Περισσότερο με προβληματίζει η διαχείριση της σημερινής κατάστασης. Υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα και όχι μέσα στην ομάδα. Είμαστε μία ομάδα που πλέον πρέπει να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε εδώ και αυτό χρειάζεται προσοχή».

Για τη μίνι προετοιμασία στη διακοπή: «Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό κάποιες μέρες και μετά θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Θα είναι περισσότερο μία συντήρηση για να δουλέψουμε σε πράγματα που θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα».

Για το άγχος που πλέον είναι στην πλευρά των αντιπάλων: «Πέρυσι ζούσαμε συνθήκες που τώρα τις έχουμε μεταφέρει στους άλλους. Πλέον είμαστε αποκλειστικά προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας και όσο είμαστε σε αυτή τη θέση είναι καλό γιατί δεν μας αφορούν τα άλλα παιχνίδια. Ετσι μπορούμε να κοιτάμε μόνο τα δικά μας ματς και γίνεται και καλύτερη η προετοιμασία μας. Αν έχουν πίεση οι άλλοι, δεν μας αφορά».

Για τον Ιωαννίδη: «Ο Φώτης και πέρυσι έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια. Εχει ποιότητα και μέλλον μπροστά του. Δεν υπάρχουν άλλοι Ελληνες φορ στην Ελλάδα. Εχει αυτοπεποίθηση ωστόσο αυτό που κάνει στα τελευταία ματς δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Εχει μεγάλο ανταγωνισμό με τους άλλους επιθετικούς στην ομάδα και αυτό τον βοηθάει να είναι ουσιαστικός. Φαίνεται πως παρότι δεν ξεκινάει βασικός, μπορεί να το διαχειριστεί και ο τρόπος που δουλεύει και μπαίνει στο ματς είναι ουσιαστικός. Εχει σωστό τρόπο σκέψης και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος επιθετικός. Στα παιχνίδια που έπαιξε αντί του Σπόραρ ήταν και σε αυτά εξαιρετικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x