Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Παρά τις πολλές αλλαγές δεν χάσαμε την ουσία μας»

Ευχαριστημένος με την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Με τον Μακέντα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εμφανίστηκε χαρούμενος με την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του, παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα.

«Χαίρομαι για τους παίκτες μου γιατί είχαμε αρκετές αλλαγές στην ομάδα και τα παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής έδειξαν απόψε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Παρά τις πολλές αλλαγές δεν χάσαμε την ουσία. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ένα δίκαιο αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο 59χρονος τεχνικός.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την καλή παρουσία των Μακέντα και Βιγιαφάνιες και για το αν αλλάζει αυτό τα πλάνα του ροτέισον: «Η διαχείριση ενός ράστερ είναι το πιο δύσκολο πράγμα στη δουλειά μας. Είναι φυσιολογικό όταν φτιάχνω την ενδεκάδα ότι άλλοι τόσοι παίκτες μένουν εκτός. Είναι σημαντικό για τους παίκτες ότι όταν τους δοθεί η ευκαιρία να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι επαγγελματίες, η δουλειά τους είναι να δουλεύουν και να είναι πάντα έτοιμοι.

Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Η παρουσία μας σήμερα, αλλά και κάποιον παικτών είναι πολύ σημαντική για μας και τα παιχνίδια που έρχονται».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x